CURS Competente Antreprenoriale

Tipul programului: Initiere
Denumire: Competente antreprenoriale
Durata cursului: 32 ore (1 sapt.)
Pregatire teoretica: 12 ore
Pregatire practica: 20 ore
Taxa: 250 lei (2 rate)
Conditii de acces: invatamant minim obligatoriu
Taxa examen: 50 lei (conform OUG nr 73/2017; MO nr 808/12.10.2017)

*Cursurile se pot organiza la sediul Fundatiei EuroAcademia din Buzau, prin corespondenta sau la cerere/contract in orice locatie.  

Temele cuprinse în cadrul cursului:

Întocmirea planului de afacere;
Analiza mediului în care vă veți desfășura afacerea;
Găsirea celor mai bune surse de finanțare pentru afacerea planificată;
Stabilirea strategiei de marketing, comunicare şi vânzări;
Crearea eficientă a unei echipe performante;
Tehnici de conducere, motivare şi negociere.

 
    Aceste competenţe se referă la capacitatea unui individ de a pune ideile în  practică. Aici intră creativitatea, inovaţia, asumarea riscurilor, precum şi  capacitatea de a planifica şi de a manageria proiecte în scopul atingerii  obiectivelor. Aceasta sprijină indivizii nu numai în viaţa lor de zi cu zi, dar  şi la locul de muncă, făcându-i conştienţi de contextul muncii lor, făcându-i  capabili să profite de oportunităţi şi constituie temelia pentru deprinderi şi  cunoştinţe mult mai specifice cerute de cei care stabilesc sau contribuie  la o activitate socială ori comercială. Aceasta trebuie să includă conştientizarea valorilor etice şi să promoveze buna guvernare.

    Pe lângă o idee bună, inspiraţie, putere de muncă şi o atitudine pozitivă, un antreprenor de succes are nevoie şi de o pregătire teoretică și practică riguroasă. De aceea, vă invităm la un curs practic în cadrul căruia veţi afla informaţii valoroase pentru a începe dezvoltarea propriei afaceri.

Documente necesare: 

copie  BI/CI , copie certificat nastere, copie  diploma de studii  (adeverinta).


*Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei atat in tara cat si in U.E si contin un Supliment Descriptiv cu Obiectivele Generale exprimate in competente profesionale !!!

Obs: costul cursului se poate deduce din impozitul pe profit/venit cf art 34 din OG 129/2000 republicata !!!

**Documente necesare: copie BI/CI; certificat nastere; copie ultima diploma absolvita (adeverinta).

***Cursurile se pot organiza in: Buzau (Str. Hangarului nr 8, etaj 3, intre Dragaica si Rompetrol, vis a vis de fostul ACR);
si prin corespondenta/contract in toata tara;

Adresa de corespondenta (documente scanate pe e-mail/fax ) : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. /Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Fax: 0372/872190

Taxa de curs se achita in contul RO09RZBR0000060010653838 deschis la banca Raiffeisen. (pentru persoane fizice se va mentiona „taxa curs” si „numele/prenumele”, iar pentru persoane juridice avem nevoie de datele de facturare)
Relatii suplimentare:
Mob: 0724.367.305; 0731.355.428 ;
www.euroacademia.ro