EVALUARE Receptioner hotel

Tipul programului: Evaluare
Denumire: Receptioner hotel
Finalitate: certificat competente profesionale
Durata: max. 5 zile
Conditii de acces: sa aveti experienta in domeniu
sa aveti deprideri si aptitudini in domeniu
sa aveti cunostinte teoretice in domeniu

Centrul de Evaluare si Certificare Competente Profesionale al Fundatiei EuroAcademia este autorizat sa organizeze procese de evaluare si sa certifice competente profesionale obtinute prin alte cai decat cele formale.

In urma acestui proces fiecare candidat obtine un certificat de competente profesionale care are aceeasi valoare ca un act de studii si care este recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei atat in tara cat si in UE.

Orice adult acumuleaza pe parcursul vietii cunostinte si deprinderi teoretice si practice, prin experienta la locul de munca, autoinstruire sau orice modalitate de relationare cu societatea fiind astfel vorba despre competente dobandite altfel decat prin intermediul scolii sau al unor cursuri in cadrul institutiilor autorizate.

Etapa 1:

Inscrierea in procesul de evaluare si certificare competente profesionale:

Cererea de inscriere;

Acte necesare: copie BI/CI, copie certificat nastere, acte de studii, adeverinta medicala


Etapa 2:

Consilierea candidatului pentru procesul de evaluare;


Etapa 3:

Organizarea procesului de evaluare;


Etapa 4:

Evaluarea candidatului:

Instrumente de evaluare: teste scrise, intrebari orale, fise de observare candidat, simulari activitati specifice, rapoarte si recomandari din partea altor persoane, portofoliu de lucrari.

Colectarea dovezilor de competenta:

Răspunsurile corecte la testul scris sau intrebările orale, produsul realizat in cadrul unui proiect sau in timpul activităţilor de muncă, un serviciu furnizat la nivelul calitativ aşteptat, sunt toate dovezi de competenţă.


Etapa 5:

Luarea deciziei privind competentele candidatului:

Analizarea dovezilor, luarea deciziei privind competenţa si eliberarea certificatului de competenţă


 


*Documente necesare: copie BI/CI; certificat nastere; copie ultima diploma absolvita (adeverinta).
**Evaluarile se pot organiza in: Buzau (Str. Hangarului nr 8, etaj 3, intre Dragaica si Rompetrol, vis a vis de fostul ACR);
si prin corespondenta/contract in toata tara;

Adresa de corespondenta (documente scanate pe e-mail/fax ) : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Fax: 0372/872190

Taxa de evaluare se achita in contul RO09RZBR0000060010653838 deschis la banca Raiffeisen. (pentru persoane fizice se va mentiona „taxa evaluare” si „numele/prenumele” iar pentru persoanele juridice avem nevoie de datele de facturare)

Relatii suplimentare:
Mob: 0724.367.305; 0731.355.428 ;
www.euroacademia.ro